Couleur Café-tips (4): DJ iNess over Masego, Tems en Niveau 4

© BRUZZ
27/06/2024

Het beloven drie dagen dolle pret te worden op Couleur Café 2024! Zes podia staan bomvol bands en dj's van over de hele wereld. De muzikale avonturier in uzelve zet zich allicht al schrap om met een uitgekiende route van de ene act naar de andere te hoppen. Maar wie mag je tijdens deze drie dagen écht niét missen? Welke artiesten laten het haar op je hoofd nog harder schroeien dan de zon? En wie laat je stappenteller exploderen met een vette set? Onze muziekcoryfeeën verklappen het je nu al. Vandaag: BRUZZ ICE dj iNess!

  • Masego (Vrijdag, 00.00u, Red Stage)

Masego's live optredens zijn onvergetelijk. De harmonische blend van jazz, soul en moderne beats maken zijn shows tot een heel memorabele ervaring. Wat hem zo bijzonder maakt, is zijn talent op de saxofoon en zijn vermogen om meerdere instrumenten live te bespelen. Dit in combinatie met zijn charismatische podiumkunsten zorgt ervoor dat je zijn performance niet wilt missen.

  • Tems (Zondag, 22.30u, Red Stage)

Tems is een artiest die je meteen meeneemt naar een andere magische wereld met haar prachtige stem en melodieën. Haar muziek, doordrenkt met invloeden uit afrobeat en soul, heeft een betoverend effect dat je in een staat van pure ontspanning brengt. Ze weet een diepe emotionele connectie met haar publiek te creëren, wat haar optredens juist tot zo’n intieme en bijzondere ervaring maakt.

  • NIVEAU 4 (Zondag, 21.45, Green Stage)

Dit jaar staat NIVEAU 4 ook op mijn lijstje! De stage wordt verwelkomd door zeven veelbelovende Belgische hiphop-artiesten, die nu ook al internationaal aandacht krijgen. De wereld van innovatieve sounds en talent in Belgische hiphop maken dat ik enorm uitkijk naar wat al deze artiesten zullen performen.

Zelf speelt DJ iNess op zondagavond vanaf 19.30u op de La Plancha-stage. Zonnige afro, house en hiphop smelten samen met flowing beats, warme melodieën en lots of positive vibes!

Couleur Café 2024

Op 28, 29 en 30 juni nam Couleur Café zijn intrek in het Ossegempark. BRUZZ was er bij met interviews, sfeerverslagen en foto's van op de festivalweide. Herbeleef het festival hier.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Laken , Events & Festivals , Ice , Muziek , Couleur Café 2024 , dj iness , couleur café 2024

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni