Lancering BRUZZ Guide 2024: ‘Ik ga hem gebruiken voor culturele activiteiten’

TP
© BRUZZ
21/05/2024

De BRUZZ Guide 2024 is deze dinsdag gelanceerd in café Winok. Tot 10 uur konden mensen de gids daar samen met een gratis koffie ophalen. Onze redacteur Saïd Al-Haddad was er bij.

Patrick is een fervent BRUZZ-luisteraar en kwam speciaal vanuit Jette voor de gids en de gratis koffie naar café Winok in Schaarbeek. De koffiebar is zelf ook terug te vinden in de gids. “Via de radio hoorde ik dat de BRUZZ Guide hier weggegeven werd. Op Instagram had ik ook al een oproep zien voorbijkomen.”

De gids is voor hem een welgekomen boekje. “Ik ga hem vooral gebruiken voor culturele activiteiten zoals exposities,” vertelt Patrick. Ook de cafés en parken bieden hem inspiratie.

Mart is ook fan van de BRUZZ Guide en hield vandaag een stop bij Winok. “De hond komt hier ook graag binnen, dus besloot ik om eventjes te stoppen,” legt ze uit. De gids is voor haar een gekend concept. “Het is leuk om nieuwe adresjes in de buurt te ontdekken.”

BRUZZ Guide 2024

Met de BRUZZ Guide 2024 gaan we terug naar de essentie: een flinke gids met een rits leuke adresjes om te ontdekken in Brussel.

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni