| De vitrine van de Carrefour Express is al enkele maanden bedekt met grote vellen papier.

Dan toch geen 24/24 Carrefour in centrum

LEB
© BRUZZ
09/08/2019

De aangekondigde Carrefourwinkel waar klanten de klok rond boodschappen zouden kunnen doen, zal zijn deuren dan toch niet openen. De opening van het filiaal was gepland voor begin dit jaar, maar door technische en logistieke problemen komt de superette er niet.

In december kondigde supermarktketen Carrefour de opening van een filiaal aan dat 24 uur op 24 open zou zijn. De geautomatiseerde superette, die begin dit jaar had moeten openen aan de Grasmarkt, komt er dan toch niet.

Hoewel het logo van Carrefour Express er al maanden hangt, zijn de werken binnen nooit begonnen. “We hebben jammer genoeg moeten afzien van het project door technische en logistieke redenen”, zegt woordvoerder Siryn Stampouli.

“Voor we een filiaal openen, voeren we alle mogelijke tests uit om na te gaan of het optimaal zou kunnen functioneren. Uit de tests bleek dat de winkel niet zou beantwoorden aan onze kwaliteitseisen en de behoeften van onze klanten.”

Of Carrefour in de nabije toekomst elders een 24 uurs-superette opent, is onzeker. Ook wat er nu met de winkelruimte zal gebeuren is niet duidelijk.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Brussel-Stad , Stedenbouw , Carrefour Express , Carrefour , Siryn Stambouli , Grasmarkt

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni