Herman Teirlinckgebouw valt in de prijzen

© Vlaamse Overheid
| In het Teirlinckgebouw werken ruim 2.000 ambtenaren.

Het kantoorcomplex voor de Vlaamse administratie op de site van Thurn & Taxis werd bekroond met een Real Estate Society Award. Die werden dit jaar voor het eerst uitgereikt op de laatste avond van REALTY, een belangrijk vastgoedevenement.

Herman Teirlinck thurn & taxis
© Extensa
| De jury was enthousiast over de groene binnenpleinen in het Herman Teirlinckgebouw

Het gebouw dat ontworpen werd door Neutelings Riedijk kreeg de eerste prijs in de categorie Beste Project voor Institutionele Investeerders. De jury prees het gebruik van duurzame materialen, innovatieve technieken en groene binnenpleinen.

“Het gebouw aan de binnenkant is indrukwekkend en vergroot zonder twijfel de levenskwaliteit van zijn gebruikers,” aldus de jury.

De Real Estate Society Awards is een initiatief van de vastgoed-alumni van de Antwerp Management School (AMS). De laureaten werden uitgekozen door een zevenkoppige vakjury, waar onder anderen Vlaams minister Joke Schauvliege (CD&V) en Brussels bouwmeester Kristiaan Borret in zaten.

Ook ’t Groen Kwartier in Antwerpen en de stadsbibliotheek De Krook in Gent mochten een prijs in ontvangst nemen.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

--- OPROEP. Reageer jij soms op online nieuwsartikels of wil je het wel eens proberen? Doe mee aan het RHETORIC-onderzoek en maak kans op een waardebon. Meer info en inschrijven

 

Lees ook

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?