Cafébaas Stef Vandenbergh van 'In Den Hemel' in Ganshoren wil er na zes jaar mee stoppen. "Ik hoop dat ik een vaste klant warm kan maken om het café over te nemen zodat de sfeer behouden blijft", vertelt hij aan BRUZZ.

"Het is tijd voor mij om de bar meer van de andere kant te zien", deelt Stef mee in een facebookbericht op de pagina van het café. In 2017 nam hij het legendarische volkscafé over met medevennoot Lou Junior. Ondertussen is Junior verhuisd naar de Verenigde Staten en wordt het combineren van een vaste job met het openhouden van het café te veel van het goede voor Stef.

"Het café staat over te nemen, maar ik wacht op de juiste kandidaat. Het liefst zou ik natuurlijk het café over laten aan één van de vaste klanten, zodat de volkse sfeer van het café behouden kan blijven", deelt Stef mee.

"Ik krijg heel wat zaalvoetbalploegen, jeugdbewegingen en wielrennerliefhebbers over de vloer en zij bepalen mee de atmosfeer. Ik heb dan ook de leukste herinneringen aan kijken naar De Ronde Van Vlaanderen samen met stamgasten", besluit hij.

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni