Interactief

BRUZZ Guide 2023: de leukste en goedkoopste adresjes in Brussel

27/03/2023

Voor het vierde jaar op rij presenteren wij de BRUZZ Guide, een handige gids boordevol leuke adresjes door ons getest en goedgekeurd. Deze gids houdt bovendien extra rekening met je portefeuille, want doel is de stad te ontdekken tegen een zacht prijsje.

Brussels on a budget is er voor mensen die - al dan niet noodgedwongen - zuinig zijn. Want hoe je het ook draait of keert: het leven is duurder geworden. Ondraaglijk duur zelfs voor sommigen onder ons.

Dit jaar gingen wij ook aan de slag met jullie tips voor budgetvriendelijke uitstapjes in Brussel. Die tips hebben wij ondergebracht in de categorieën drink, green, culture, lunch, hangout, service, family, dinner en shop, zodat je doelgericht kan verkennen.

De gids is gratis beschikbaar in Muntpunt, maar ook op alle adressen die vernoemd staan in de gids. Je vindt alle adressen uit de BRUZZ Guide 2023 - 'Brussels on a budget' - terug op de kaart hieronder, via kleur en icoontje gelinkt aan een categorie.

BRUZZ guide - Brussels on a budget

'Brussels on a budget' is er voor mensen die - al dan niet noodgedwongen - zuinig zijn. Hou deze BRUZZ Guide 2023 met 100 budgetvriendelijke tips bij de hand en ontdek de stad tegen een zacht prijsje.

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni