Brussels Beer Project brouwerij maquette

| De mannen achter Brussels Beer Project tonen de maquette van de nieuw te bouwen brouwerij in Anderlecht. Eerst opent een tweede bar in Parijs.

Brussels Beer Project opent tweede bar in Parijs

TD
© BRUZZ
10/07/2019

De brouwers van Brussels Beer Project openen een tweede bar in Parijs, in de buurt van het Canal Saint-Martin. Het is al de derde bar van de Brusselse microbrouwerij in het buitenland. Er stond al eentje in de Franse hoofdstad en er ligt ook een in de Japanse hoofdstad Tokio.

Het gaat goed met het Brussels Beer Project. De brouwers van de Dansaertstraat openen binnenkort een brouwerij in Anderlecht en ook met hun eigen bars, of taprooms zoals ze ze zelf noemen, gaat het steeds beter.

Nadat ze al een bar hadden in de Parijse wijk Pigalle en een in de Japanse hoofdstad Tokio, hebben ze er een tweede Parijse pied-à-terre bij. Vlakbij de hippe uitgaansbuurt rond het Canal Saint Martin ligt een tweede taproom.

Het Brussels Beer Project is een coöperatie van intussen al meer dan 3.800 leden wereldwijd. De nieuwe brouwerij in Anderlecht moet de productie opkrikken tot 35.000 flesjes per dag.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Resto & Bar , Brussels Beer Project , bier , bierbrouwerij , microbrouwerij

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni