1762 Comme chez soi 18

| De keuken van Comme chez Soi

Comme chez Soi verliest tweede Michelinster

ADD
© BRUZZ
23/05/2022

Brussels restaurant Comme chez Soi verliest zijn tweede Michelinster. Dat melden verschillende media maandagmiddag op basis van een persbericht, nog voor de officiële bekendmaking van het nieuws door de culinaire gids.

“Wij vernemen tot onze grote verbazing dat ons restaurant zijn Michelinster werd ontnomen,” klinkt het bij chef Lionel Rigolet in een persbericht dat verschillende media konden inkijken.

“Wij willen ons fantastisch team, onze trouwe klanten, onze vrienden en familie bedanken voor hun niet-aflatende steun in goede en slechte tijden: hun aanwezigheid gaat recht naar ons hart en is alle sterren van de wereld waard. Comme chez Soi is op de eerste plaats een huis dat graag ontvangt, behaagt en deelt. Dat is altijd zo geweest en zal altijd zo blijven.”

Comme chez Soi is een instituut in de Belgische culinaire wereld. Het restaurant, dat decennialang werd uitgebaat door Pierre Wynants, had van 1979 tot 2006 drie Michelinsterren. Toen Lionel Rigolet, de schoonzoon van Wynants, de zaak in 2006 overnam, verloor het restaurant een eerste Michelinster. Nu verliest het dus een tweede Michelinster, waardoor het nog één ster overhoudt.

Lees ook

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni