Brussels Summer Festival kondigt Balthazar aan als headliner

Het Brussels Summer Festival heeft donderdag de Belgische groep Balthazar aangekondigd als headliner op het Paleizenplein op 20 augustus. Van 19 tot en met 23 augustus zorgt het BSF vijf dagen lang voor een festivalsfeer en concerten in hartje Brussel.

Balthazar is geen onbekende naam voor het BSF, want ook in 2016 stond de Belgische indierockgroep al op het hoofdpodium van het festival in de hoofdstad. Nadat de groep recent op 17, 18 en 19 februari drie keer het Koninklijk Circus uitverkocht, strijken ze deze zomer dus opnieuw neer in Brussel om er songs uit hun bejubelde album Fever uit 2019 te spelen.

Onder impuls van het leading duo Maarten Devoldere en Jinte Deprez, songwriters en jeugdvrienden, zal de band er opnieuw zijn ijzersterke live reputatie tentoon stellen. Het BSF kondigde enkele dagen geleden al de eerste namen van het festival aan met Bon Entendeur, Morcheeba, Lomepal en Therapie TAXI, maar Balthazar is de eerste headliner op de affiche.

Tickets voor het Brusselse festival zijn te verkrijgen op bsf2020.tickoweb.be. Een 5 Days Pass kost momenteel 65 euro in Wave 1, nadien kosten deze 75 euro in Wave 2. Een 1 Day Pass voor de openingsdag 19 augustus kost 25 euro en op de andere dagen kost de 1 Day Pass 35 euro.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

 

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?