Al bekomen van de overgang van oud naar nieuw? Bij Fuse en C12 zijn ze dat nog niet, dus daar sta je dit weekend voor gesloten deuren. Gelukkig valt er in onze bruisende hoofdstad wel altijd iets te beleven. En dat kan ook zonder al te diep in je buidel te tasten.

VRIJDAG 6 JANUARI

Bruxelles 360º : Étienne de Crécy, Nathalie Duchene & Braxe + Falcon au Mirano !

De naam doet al verklappen dat het om meer dan een simpele soirée gaat. Bij de 360° feestjes in de Mirano gaat het namelijk om een full experience, waarbij de dj in het midden van de zaal staat. Zes uur lang krijg je de beste electrohouse voorgeschoteld door Étienne de Crécy, Nathalie Duchene en Braxe + Falcon. Meer info en tickets vind je via deze link.

Kitten Rhetorics #3 w/ Kabaal ft. Br Laser + Eric Kinny + Sarah Abd Ali + Lostsoundbytes

Mag het wat experimenteler zijn dit jaar? Dan kan je vrijdagavond in de Recyclart terecht voor Kitten Rhetorics, een concept voor opkomende electronische muziek uit Brussel en daarbuiten. Ze zijn intussen aan hun derde editie toe, eentje waarbij je losgeslagen drumkits, atonale dynamiek en desoriënterende klanken kan verwachten. Ook hier gaat het om een full experience en daarbij mogen visuals niet ontbreken. Ga het vooral zelf eens checken vanaf 21.30 uur. De inkom werkt volgens vrije bijdrage.

ZATERDAG 7 JANUARI

ILLEGAAL FEESTJE #2

New year, new me. Dat is wat ze ook dachten bij Brasserie Illegaal. De deuren bleven enkele maanden gesloten, maar ze zijn back, en hoe! Zaterdag kan er je vanaf 21 uur terecht voor de tweede editie van het Illegaal Feestje. Het duo Dupond&Dupont trekt de avond op gang. Gevolgd door Margo, die de portie dark italo en disco voorziet. Melissa Juice sluit de avond af, en dat durft ze wel al eens op een eclectische manier te doen. De inkom is gratis, en bier zal er ongetwijfeld genoeg zijn.

CLUB RUGIR @Antidote

Ook het partyconcept Rugir is aan een tweede editie toe, en voor de eerste takeover van 2023 halen ze dj's van over de wereld naar Antidote. Moody verhuisde recent naar Brussel, maar heeft haar roots in de US. Zij brengt disco grooves en classic house tracks overgoten met een Braziliaanse vibe. Umami en Abdance komen over uit Frankrijk en nemen je mee underground. PPE representeert Duitsland met een onvoorspelbare mix van tekno, industrial, electro, italo en synth pop. Voor de inkom betaal je een vrije bijdrage.

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni