Vrijdag de dertiende heeft lelijk huisgehouden in het Brusselse nachtleven. Om evidente redenen is de Fuse dit weekend geen optie. Dit zijn de plekken waar je wel nog terecht kan deze vrijdag.

VRIJDAG 13 JANUARI

C12 x Maloca: Lee Gamble + Gigsta + Le Motel

De eerste C12-avond van het nieuwe jaar is er eentje voor Maloca Records, een label dat in 2020 door Le Motel werd opgericht. De basis vormt elektronische muziek van verschillende culturen en achtergronden. Vrijdag worden deze sounds aangeleverd door Lee Gamble, Gigsta en Le Motel himself. Er worden ook visuals voorzien door Antoine De Schuyter. Een presale ticekt koop je via deze link.

Waffles & UK Garage @ Antidote

Het beste wat de UK en België te bieden hebben gecombineerd op één avond? Jazeker! Voor het eerste event van het nieuwe jaar presenteert de crew van Brussels Bassed een speciale UK Garage edition waarbij Mac V vanuit Nederland overkomt om het collectief te joinen. En wie met een hongertje zit, kan losgaan op de gratis wafels. De Inkom kost je €5

SOULCITY ◎ EPISODE 4 │ ??ℝ?ℕ? - FRI. 13.01.22

Iedere maand voorziet Soulcity jou van de beste disco, funk en house en dat in de legendarische Mirano. Een goedgevulde line up met onder andere: Gloria, Madâme, en Fools Sound Machine. Voor een ticket betaal je 10 euro, zowel in voorverkoop als aan de kassa.

?? VENDREDI 13 PARTY ❄️??

Vrijdag de 13de is niet enkel pech en bijgeloof. Het is vooral een feestvrijdag als een andere en zo denken ze er bij Triphasé ook over. Doorgaans kan je in het artiestenatelier terecht voor expo’s van artiesten in residentie, maar nu en dan schuiven ze kunstwerken aan de kant voor een dik dansfeest. De temperatuur belooft er naar ongekende hoogten te stijgen met live-acts en dj-sets. Van onder andere Leop4rdi, jujulove en Clara! De inkom betaal je aan de deur zelf en kost je €6. Triphasé vind je op de Point Carrélaan 58B in Anderlecht.

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni