| Sinds 2010 is Yves Mattagne chef-kok van Sea Grill

Brusselse Sea Grill derde beste restaurant volgens Foodtaster

EDB
© Belga - BRUZZ
01/11/2018

Restaurant Sea Grill in het centrum van de stad is volgens de nieuwe rangschikking van de digitale restaurantgids Foodtaster.be het derde beste Belgische restaurant. Dat meldt de site woensdagavond.

Sinds 2010 is Yves Mattagne chef-kok van het Brusselse visrestaurant in de Wolvengracht dat maar liefst twee Michelinsterren heeft.

In de rangschikking van Foodtaster blijft het Hof van Cleve van Peter Goossens op de eerste plaats staan, gevolgd door The Jane van Nick Bril. Bartholomeus, in Heist, en La Source, in Lanaken, vervolledigen de top vijf. Volgens Foodtaster hebben Bartholomeus en La Source het meeste groeipotentieel.

In de top-40 die de site vorig jaar publiceerde was Hof van Cleve ook al de nummer één, gevolgd door Bon Bon van Christophe Hardiquest (Sint-Pieters-Woluwe) op plaats twee en Bartholomeus op plaats drie. Bon Bon prijkt dit jaar op de zesde plaats.

Foodtaster.be bestaat sinds 2014, en werd opgericht door maître sommelier François Huysmans. De site zegt volledig onafhankelijk te werken en bijna 10.000 bezoekers per maand over de vloer te krijgen.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Brussel-Stad , Resto & Bar , restaurant , Foodtaster , Sea Grill , Yves Mattagne , Hof van Cleve , Peter Goossens , Wolvengracht

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni