GC DeMarkten

| Gemeenschapscentrum De Markten zoekt een nieuwe conciërge.

Helft van gemeenschapscentra zoekt conciërge

TDN
© BRUZZ
31/12/2019

Elf van de 22 Nederlandstalige gemeenschapscentra in Brussel zijn op zoek naar een conciërge. Negen kunnen vanaf april aan de slag. De twee andere huisbewaarders treden in dienst zodra de renovatie van de GC's in Elsene en Molenbeek afgerond is. De Vlaamse Gemeenschapscommissie (VGC) richt in februari een aanwervingsexamen in.

Conciërges zijn meer dan alleen maar sleutelbewaarder van de Brusselse gemeenschapscentra. Ze zijn het aanspreekpunt voor bezoekers buiten de kantooruren, hebben een belangrijke logistieke functie en zorgen voor de veiligheid. “Conciërges zijn steunpilaren in de werking van een gemeenschapscentrum”, zegt VGC-collegevoorzitter Elke Van den Brandt (Groen) in een gezamenlijk persbericht met Sven Gatz (Open VLD) en Pascal Smet (One.brussels/SP.A).

In GC De Markten in Brussel-Stad, GC De Maalbeek in Etterbeek, GC Nekkersdal in Laken, GC Den Dam in Oudergem, GC De Kriekelaar in Schaarbeek, GC De Kroon in Sint-Agatha-Berchem, GC Pianofabriek in Sint-Gillis, GC Op-Weule in Sint-Lambrechts-Woluwe en GC Ten Weyngaert in Vorst kan de conciërge vanaf 1 april aan de slag. Twee anderen kunnen beginnen zodra de renovaties in GC Elzenhof in Elsene en GC De Vaartkapoen in Molenbeek zijn afgerond.

Op woensdag 22 en donderdag 23 januari uur organiseert de VGC infosessies in haar administratieve centrum. Kandidaat-conciërges kunnen tot en met 9 februari solliciteren. Midden februari vinden de schriftelijke proeven plaats, eind februari volgen de mondelinge examens. Meer informatie vind je op de website van de Nederlandstalige gemeenschapscentra.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Brussel , Samenleving , GC De Markten , GC De Maalbeek , GC Nekkersdal , GC Den Dam , GC De Kriekelaar , GC De Kroon , GC Pianofabriek , gc op-weule , GC Ten Weyngaert , GC Elzenhof , GC De Vaartkapoen , Vlaamse Gemeenschapscommissie

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni