Nieuw in Anderlecht: Bru-Divers, de winkel van en door de Cardijnschool

Bekijk ook de afspeellijst: Saïd in the City

Saïd trekt naar Anderlecht voor een gloednieuwe zaak: Bru-Divers wordt de winkel en eettent van de Cardijnschool Voor Buitengewoon Secundair Onderwijs. De echte leeronderneming zal 4 dagen per week open zijn. Je kan er terecht voor onder meer koffie en broodjes en je wordt er bediend door de leerlingen van de opleiding winkelhulp.

De Cardijnschool Voor Buitengewoon Secundair Onderwijs biedt praktijkgerichte opleidingen aan haar leerlingen. Zo zijn er opleidingen als bakkersgast, grootkeukenmedewerker of winkelhulp. Met Bru-Divers wil de school haar leerlingen echte leerkansen op het terrein aanbieden. Daarom zullen de leerlingen van de opleiding winkelhulp in de broodjeszaak leren zorgen voor de winkel, de klanten en de kassa. De verkochte producten zullen aangeleverd worden door de afdelingen bakkerij en grootkeuken.

Saïd ging net voor de opening al eens de temperatuur opmeten.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Oproep: Lees of reageer je wel eens op online comments, op nieuwssites of social media? Wil jij bijdragen aan een constructief online debat? Doe dan nu mee met het RHETORiC-onderzoek en ontvang een waardebon. Meer info en inschrijven.

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?